Minangka produsen profesional kaca isolasi lan produk tambahan, So Fine Plastic Technology Co., Ltd wis digawe luwih saka 12 taun. Dumunung ing Shunde, Foshan, China. Produk kisaran kalebu lawang kaca plastik-aluminium, lawang kaca kabeh-aluminium, lawang kaca stainless steel, lawang kaca dadi panas lan lawang kaca TLCD, kaca sing luwih terisolasi kanggo windows lan lawang lan liya-liyane. Sanalika, kita khusus ngasilake kabeh jinis profil ekstrusi plastik ijo, profil ekstrusi aluminium, profil ekstrusi co-extrusion alus lan alus kanggo bahan bingkai lawang kaca lan bahan bangunan dekoratif liyane.

maca liyane